ProjectSupporting is een productiebureau dat zich gespecialiseerd heeft in het produceren van zakelijke evenementen. Het team van ProjectSupporting bestaat uit Melanie van Uitert en een team van freelance professionals. ProjectSupporting werkt in opdracht van evenementenbureaus, evenementenlocaties en eindopdrachtgevers. Onze kracht zit in de vertaling van een creatief concept naar een strak georganiseerde productie.

Naast de productie van zakelijke evenementen zijn wij actief in de functie van stagemanager en projectmanager voor diverse opdrachtgevers en functioneren wij bijzonder sterk als het gaat om strakke planning en organisatie.

In de periode van 2005 tot 2009 is ProjectSupporting exclusief verantwoordelijk geweest voor de productie van alle evenementen van WOP.nl en Sportief Holland. Een hele mooie, intensieve periode waarbij het team van ProjectSupporting ruim 400 evenementen heeft geproduceerd.


Het jaar 2009 heeft in het teken gestaan van een sabbatical. Na negen jaar ondernemen was het tijd om even op te laden, om in 2010 het 10-jarig jubileum te vieren en weer vol passie te kunnen starten! Sinds 2010 is Melanie van Uitert zonder vast productieteam actief in de productie van evenementen, maar vindt er nog wel bemiddeling plaats van freelance professionals.

Inmiddels viert ProjectSupporting in 2020 haar 20-jarig jubileum. Een bijzonder jaar vanwege de Corona crisis.

Onze manier van werken is praktijkgericht en flexibel. Een langdurige relatie met onze opdrachtgevers is ons uitgangspunt, maar we voeren ook eenmalige opdrachten uit.

Passie voor het vak, persoonlijke betrokkenheid bij ieder project, 100% drive, resultaatverantwoording durven dragen en steeds weer streven naar een beter resultaat in welke vorm dan ook, is een succesformule gebleken waarmee we reeds een relatiebestand opgebouwd hebben waar we meer dan trots op zijn.

Maar wat kunnen we voor u betekenen?